Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Kanatlı Nohut Yahni

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Kanat
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 40

Malzemeler

  • 1/2 Bolca Kanat
  • 1/2 Yemek Kasığı Tuz
  • 80 gr yağ (4 yemek Kasığı)
  • 2 ad. Kuru Soğan
  • 1 Kahve Fincanı Domates
  • Salçası ya da 2 Adet İrice
  • Domates
  • Nohut
  • (1,5 su bardağı)

Hazırlanışı

Nohudu aksamdan ıslatın. Soğanı içine kıyın. Hindi kanatlarını parçalara ayırın. Bu parçaları bir tencerenin içinde margarinle birlikte biraz soteleyin. Soğanları ilave edin. Kavrulunca salçaları, doğranmış biberi ve nohudu ekleyin. Tuz ve biberini ekleyip üzerini örtünceye kadar su ilave edip önce hızlı ateşte sonra kısık ateşte pişirin.