Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Yürek Ciğer Yahni

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Yürek
  • Ciğer
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 25

Malzemeler

  • 4 Bolca Hindi Ciğeri
  • 2 Bolca Hindi Yürek
  • 2 Soğan
  • 2 Domates
  • 1 Tatlı Kasığı Un
  • 2 Yemek Kasığı Margarin
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Ciğeri ve yüreği temizleyip uzun uzun kıyın. Soğanları piyazlık, domatesleri küp küp doğrayın. Margarini tavada kızartın. Şerit halinde kesilmiş ciğer ve yürekleri biraz soteleyin. Soğanları ilave edin. Biraz kavrulduktan sonra domatesleri ekleyin.

Tuz ve biberini ekleyip tatlandırın. Üzerini örtecek kadar su ve unu ilave ederek pişirin.