Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Köfte

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Kıyma

Malzemeler

  • 300 grm hindi göğüs kıyma
  • 2 kuru soğan
  • 1 bağ maydanoz
  • 1 bayat ekmek içi
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • tuz ve istenilen baharatlar

Hazırlanışı

Soğan rendelenir. Maydanoz ince ince doğranır. Ekmek ufalanır. Daha sonra bütün malzemeler güzelce yoğurulup bütünleştirilir. Daha sonra istenilen büyüklüğe göre basılıp yağda kızartılır.