Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Chedarlı Hindi Dürüm

Etiketler :
  • Sandviç
  • But
  • Fileto
Kişi Sayısı
1

Malzemeler

  • 1 adet lavaş ekmeği
  • 150 gr hindi but fileto
  • 30 gr zeytinyağı
  • 20 gr tereyağı
  • 1 küçük boy soğan
  • ½ kapya biber
  • 1 yeşil biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yeşil soğan
  • Taze kekik
  • Tuz-karabiber-pul biber
  • 2 dilim chedar peyniri

Hazırlanışı

Etler jülyen doğranıp zeytinyağında harlı ateşte sotelenir. Jülyen doğranmış soğan, biberler ve sarımsak ilave edilir. Tereyağı ve Baharatlarla tatlandırılıp karıştırılır. Sotelen hindiler Lavaş ekmeği ortasına dökülür. Etlerin üzerine chedar kapatılıp lavaş sıkıca sarılır. Izgara veya tavada bütün olarak kızartılır. Bıçakla ortasından bölünerek garnitürleri ile servis edilir.