Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Mikrodalga Fırında Pirinçli Hindi Güveç

Etiketler :
  • ana yemek
  • but
Pişirme Süresi 15 dk

Malzemeler

  • 2 kâse pişmiş doğranmış hindi eti,
  • 1 (300 g) kavanoz kremalı tavuk çorbası,
  • 1 kâse süt,
  • 1 kâse dilimlenmiş mantar,
  • ²/³ kâse pişmiş pirinç,
  • 1 paket kurutulmuş soğan çorbası karışımı,
  • ¼ tatlı kaşığı tavuk eti

Hazırlanışı

2 kâse pişmiş doğranmış hindi eti ile 1 (300 g) kavanoz kremalı tavuk çorbasını, 1 kâse sütü, 1 kâse dilimlenmiş mantarı, ²/³ kâse pişmiş pirinci, 1 paket kurutulmuş soğan çorbası karışımını ve ¼ tatlı kaşığı tavuk eti baharatını büyükçe bir mikrodalgaya dayanıklı güveç tenceresinde karıştırın. Üzerini gevşekçe kapatın ve yüksek sıcaklıkta mikrodalgada 2 defa karıştırarak 14-15 dakika pişirin. Üzerine yarım kâse rendelenmiş cheddar peynirini serpiştirip kapağını kapatın ve servis yapmadan önce 10 dakika bekletin.