Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Sac Tava

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • But
  • Sote
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 20

Malzemeler

  • 500 gr Hindi Sote But
  • 2 Adet Domates
  • 4 Adet Sivri Biber
  • ½ Su Bardağı Sıvı Yağ
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Etlerinizi küçük küpler halinde doğrayın, saç tavanıza doğradığınız etleri sıvı yağla birlikte atın, etleri 5 dakika kavurduktan sonra küçük küpler halinde doğranmış soğanları ilave edin. Yaklaşık 15 dakika kavurduktan sonra daha önce doğradığımız domates, biber, tuz ve karabiberi tavanıza ilave edin. 5 dakika soteledikten sonra sac tavanızı servis edin.