Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Etli Taze Fasulye

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Sote
  • But
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 30

Malzemeler

  • 300 gr Hindi Sote But
  • 500 gr Taze Fasulye
  • 1 Adet Soğan
  • 2 Adet Domates
  • 3 Adet Biber
  • Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ
  • 2 Yemek Kaşığı Salça
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Tenceremize sıvı yağ doğradığımız soğan ve hindi sote butları atıp 10 dakika kavurun. 2 yemek kaşığı salçayı ve 2 bardak su ilave edin. 10 dakika pişirdikten sonra taze fasulye tuz ve karabiberi de tencereye ekleyip 30dk orta ısıda pişirip servis edin.