1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Orta
boy kâsede çorbayı, sütü, şeri kremasını ve erimiş tereyağını karıştırın.
3. Büyük
bir kâsede ise yarım kâse çorbayı kereviz, mantar ve pirinç ile karıştırın.
Tereyağı ile yağlanmış güveç tenceresine bu karışımı boşaltın.
4. Hindi
filetoları uzunlamasına 2 ye bölün. İsterseniz üzerlerine tuz
serpiştirebilirsiniz.
5.
Hindileri pirincin üzerine yerleştirin. Geri kalan çorba karışımını üzerine
boşaltıp badem ve peyniri de en üste serpiştirin.
6. Üzeri
kapatılmış halde 160 0C derecede önceden ısıtılmış fırında 2 saat
kadar pişirin. Üzerini açıp pirinçler pişene kadar yaklaşık 30 dakika daha
pişirin.
Haşlanmış brokoli ile servis yapabilirsiniz.
1 Servis: Kalori 458, Protein 36,3 g, Yağ 17,6 g (Katı Yağ 7,3 g), Kolesterol 105,3 mg, Sodyum 621,1 mg Karbonhidrat 34,5 g, Lif 2,0 g