Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Közlenmiş Biber ve Ispanaklı Hindi Sarma

Etiketler :
  • Göğüs
  • Ispanaklı Hindi Sarma
  • Hindi

Malzemeler

  • Bolca Hindi Göğüs Fileto 500gr
  • Ispanak 150 gr
  • Közlenmiş Biber 150 gr
  • Taze Fasulye
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı

Hindi göğüslerimizi fileto şeklinde açtıktan sonra et döveceği yardımı ile yaprak şeklinde incelterek açalım. Yaprak şeklinde açtığımız filetoların içerisine sotelediğimiz ıspanakları koyup dolma şeklinde sarıyoruz ızgarada mühürleyip 180° fırında 20' pişiriyoruz. Fırından çıkardıktan sonra sotelediğimiz baharatlarla lezzetlendirdiğimiz fasulyelerimizle soteleyip servis edebilirsiniz.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri