Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindili Sezar Salata

Etiketler :
  • Salata
  • Fileto

Malzemeler

  • Aysberg marul
  • Roka –tere-akdeniz yeşillikleri
  • Salatalık-kırmızıturp-kırmızıbiber-Frenk maydonoz-chery domates
  • Kuşbaşı doğranıp fırında kızartılmış tost ekmeği
  • Sezar sosu veya arzuya göre yapılan bir sos tercih edilebilir
  • 200 gr hindi göğüs filetosu
  • 50 gr zeytinyağı
  • Bir tutam biberiye- taze kekik- tane karabiber(dövülmüş)-tuz

Hazırlanışı

Yeşillikler temizlendikten sonra el ile doğranıp karıştırılır. Geniş bir salata kasesine alınır. Etler. uzunlamasına jülyen doğranıp, taze baharatlarla ve zeytinyağı ile marine edilerek bekletilir. Izgarada veya tavada zeytinyağı ile suyunu kaçırmadan hafifçe kızartılarak önceden hazırlanan yeşil salatanın üzerine dizilir. Taze sebzeler ve kızartılan ekmek parçaları serpilerek zenginleştirilir Üzerine Sezar sosu veya arzuya göre hazırlanmış bir sos dökülerek ılık şekilde servis edilir.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri