Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Sarma

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Göğüs
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 20

Malzemeler

  • 4 adet Hindi göğüs
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 su bardağı un
  • 2-3 adet yumurta
  • 2 adet kuru soğan
  • 5 bağ ıspanak
  • 2 su bardağı ekmek kırıntısı

Hazırlanışı

Hindi göğüslerini bıçakla biraz incelttikten sonra, iki yaprak stechin arasında çok inceltmeden dövün ve tezgâha alın. Üzerlerine tuz ve karabiber serperek lezzetlendirin.

Her bir hindi göğsün içine kavrulmuş soğan ve ıspanak ilave ederek, rulo yapın. Hindi rulolarınızı ilk önce una, sonra yumurtaya, son olarak da ekmek kırıntısına bulayın. Bir tavayı ateşin üzerine alıp, tabanını kaplayacak kadar zeytinyağı ekleyin.

Yağınız ısındığında hindi sarmaların dışlarına renk verin ve dışları iyice renk aldıktan sonra fırın tepsisine alıp 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri