Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Izgara Hindi Çöp Şiş Göğüs

Etiketler :
  • Aperatif
  • Göğüs
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 20

Malzemeler

  • 4 Bolca Hindi Göğüs
  • Çöp Sis
  • 3 Yemek Kasığı Sıvıyağ
  • 1 Su Bardağı Pirinç
  • 1/2 Su Bardağı Garnitür
  • 1 Domates
  • 3 yemek Kasığı Tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Hindi çöp şişleri sıvıyağ ile iyice yağlayıp 15-20 dakika bekletin. Diğer tarafta pirinçleri tuzlu sıcak suda 30 dakika süreyle bekletin. Tereyağını tencerede kızdırın. Pirinçleri 10 dakika kavurup 1,5 su bardağı su, tuz ve karabiber ilave ederek pilavınızı pişirin. Altını kapattıktan sonra garnitürü ilave edin ve demlemeye bırakın. Izgarayı 170º ısıtıp şişleri çevirerek kızartın. Garnitürlü pilav, dilimlenmiş domatesle birlikte servis yapın.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri