Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Elektrikli pişirici de kordon bleu hindi

Etiketler :
  • ana yemek
  • göğüs
Kişi Sayısı
8
Pişirme Süresi 5 saat

Malzemeler

  • 8 (100 g) iri doğranmış kuşbaşı hindi göğüs eti
  • 8 ince dilim hindi jambon
  • 8 ince dilim İsviçre peyniri
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 (300 g) kutu kremalı mantar çorbası
  • ¼ tatlı kaşığı karabiber

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Hindi parçalarını plastik koruyucu harasında hafifçe ezin.

3. Düzleştirdiğimiz hindi parçalarının üzerine bir dilim jambon ve bir dilim peynir koyun. Bunları güzelce sarıp bir kürdanı sağlayarak sağlamlaştırın. Ellerinizi yıkayın.

4. Orta ateş üzerinde yapışmaz bir tavada tereyağını eritin. Biraz kızdırdığımız yağa hindi dürümlerini atıp hafifçe kızartın.

5. Elektrikli pişiriciye dürümleri koyun. Orta boy bir kâsede, karabiber ve çorbayı karıştırın. Bu karışımı elektrikli ısıtıcıdaki malzemelerimizin üzerine boşaltın.

6. Elektrikli pişiricide az ısıda 4-5 saat kadar pişirin.

Yeşil fasulye ile servis yapabilirsiniz.

1 Servis: Kalori 322, Protein 40 g, Yağ 14,4 g (Katı Yağ 7,8 g), Kolesterol 117,1 mg, Sodyum 583,3 mg, Karbonhidrat 4,9 g, Lif 0 g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri