Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Sarma Börek

Etiketler :
  • ana yemek
  • göğüs
Kişi Sayısı
112
Pişirme Süresi 30 dk

Malzemeler

  • 2 (300 g) kutu tavuk çorbası kreması
  • 1 (225 g) kutu ekşi krema
  • 1½ yemek kaşığı kıyılmış soğan
  • 1 (100 g) kutu kıyılmış yeşilbiber
  • 4 kâse kıyılmış pişmiş hindi
  • 12 (20 cm) hamur
  • 2 kâse (100 g) rendelenmiş cheddar peyniri

Hazırlanışı

1. Ellerinizi yıkayın.

2. Geniş bir kâsede çorba kremasını, ekşi kremayı, soğanı ve yeşilbiberleri karıştırın.

3. 33x22x5 cm pişirme tavasını yağlayın.

4. Her bir hamuru yaklaşık ⅓ kâse hindi ve 1-2 kaşık sos ile doldurun. Hamuru dürüm şeklinde sarın ve birleşme yerleri aşağı gelecek şekilde tepsiye dizin.

5. Kalan sosu ve peyniri dürümlerin üzerine dökün.

6. 175 0Cg derecede önceden ısıtılmış fırına üstü açık olarak sürüp 30 dakika kadar pişirin.

Doğranmış domates ve marul ile beraber servis edebilirsiniz.

1 Servis: 357 Kalori, Protein 22,9 g, Yağ 18,9 g (Katı Yağ 9,3 g), Kolesterol 70,3 mg, Sodyum 772,9 mg, Karbonhidrat 22,6 g, Lif 1.7g

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri