1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Geniş
bir kâsede çorba kremasını, ekşi kremayı, soğanı ve yeşilbiberleri karıştırın.
3. 33x22x5
cm pişirme tavasını yağlayın.
4. Her bir
hamuru yaklaşık ⅓ kâse hindi ve 1-2 kaşık sos ile doldurun. Hamuru dürüm şeklinde sarın ve birleşme
yerleri aşağı gelecek şekilde tepsiye dizin.
5. Kalan
sosu ve peyniri dürümlerin üzerine dökün.
6. 175 0Cg derecede önceden ısıtılmış fırına üstü açık olarak sürüp 30 dakika kadar pişirin.
Doğranmış domates ve marul ile beraber servis edebilirsiniz.
1 Servis: 357 Kalori, Protein 22,9 g, Yağ 18,9 g (Katı Yağ 9,3 g), Kolesterol 70,3 mg, Sodyum 772,9 mg, Karbonhidrat 22,6 g, Lif 1.7g