1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Bir
poşet içinde hindi dışında bütün malzemeyi karıştırın.
3.
İsterseniz hindi filetoları uzunlamasına kesip daha ince filetolar elde
edebilirsiniz. Daha kolay kesmek için filetoları 20 dakika buzlukta
bekletebilirsiniz.
4.
Filetoları da poşete koyun. Poşetin ağzını kapatın.
5. Poşeti
buzdolabına koyup bir gece dinlendirin.
6. Etlerin
terbiye malzemesini süzün.
7. Her bir
tarafı 6-8 dakika olacak şekilde ızgarada orta ateşte pişirin. Etin içinin
pişmiş olduğuna dikkat edin.
8. Sandviç malzemeleri kullanarak ekmek arasında servis yapabilirsiniz.
Taze kavun ve lahana salatası ile servis yapabilirsiniz.
1 Servis: Kalori 166, Protein 25,7 g, Yağ 6,3 g (Katı Yağ 1,2 g), Kolesterol 58,7 mg, Sodyum 257,6 mg, Karbonhidrat 1,1 g, Lif 0,1 g