Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Fıstıklı Hindi Sarması

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Bonfile
Kişi Sayısı
4
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 40

Malzemeler

  • 4 Adet Hindi Bonfile
  • 100 gr Antep Fıstığı
  • 1 Su Bardağı Yoğurt
  • 1/2 Su Bardağı Galeta Unu
  • 2 Yemek Kasığı Tereyağı
  • 4 Domates
  • 4 Diş Sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Bonfileleri döverek inceltin. Antep fıstığı, rende kasar, yoğurt ve unu karıştırın. Bu karışımı bonfilelerin altına ve üstüne sürdükten sonra rulo halinde sarıp, üzerlerinden kürdanla tutturun. Tereyağını tavada eritin. Butları çevirerek bu yağda kızartın. Kızartma işlemi ruloları bir fırın kabına yerleştirin. Domatesleri rendeleyin ve dövülmüş sarımsaklarla karıştırıp, ruloların üzerine dökün. Tuz ve karabiber serpiştirin. Önceden ısıtılmış fırında 180 derece ısıda 15 dakika süreyle pişirip servis yapın.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri