1.
Ellerinizi yıkayın.
2. Hindi
etini yağlanmış ızgaraya koyun. Altına tepsi koymayı unutmayın.
3. Hindi
etinin dış tarafını hafifçe yağlayın.
4.
Hindinin içini ve dışını tuz ve biberle terbiyeleyin. Ellerinizi yıkayın.
5. Üstünü
kapatmadan, 160 0C derece ısıtılmış fırında 2 saat kadar pişirin.
Hindinin içinin piştiğinden emin olun.
6. Bu
sırada küçük bir kâsede hardal ve balı karıştırın. Pişirmenin son 20
dakikasında hazırladığımız bu sosu hindinin üzerine fırçayla sürün.
7. Hindiyi fırından alın ve üzerini kapatıp 20 dakika dinlendirin. Daha sonra parçalayabilirsiniz.
Havuç ve yeşil fasulye ile servis yapabilirsiniz.
1 Servis (6 ons): Kalori 428, Protein 83,7 g, Yağ 3,9 g (Katı Yağ 0,9 g), Kolesterol 210,9 mg, Sodyum 377,7 mg, Karbonhidrat 8,7 g, Lif 0 g