Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Köz Domatesli Hindi Kebabı

Etiketler :
  • Göğüs
  • Köz Domatesli
  • Hindi Kebabı

Malzemeler

  • Hindi Göğüs Kıyma 500gr(Tercihe göre hindinin farklı bölümleri de kullanılabilir.)
  • Kuzu Kuyruk Yağı 100 gr.
  • Pul Biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Maydanoz

Hazırlanışı

Hindi göğsümüzden çektiğimiz kıymaya (Tercihe göre hindinin farklı bölümleri de kullanılabilir.) 100gr çekilmiş kuzu kuyruk yağımızı ve maydanozumuzu ilave edip yoğuralım. Daha sonra kebap harcımızı şişlerimize şekil vererek domates ilave ederek takalım. Izgaramızda veya elektrikli ısıtıcımızda ve hatta şişler yapışmayacak şekilde konumlandırılırsa 160° ‘lik fırında kebaplarımızı fazla kurutmadan pişirelim közlenmiş biber ile servis edelim.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri