Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14
Kep Adresi: bolcahindi@hs01.kep.tr

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Kaşarlı Hindi Sote

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Kuşbaşı
  • But
  • Göğüs

Malzemeler

  • Yarım kilo BOLCA hindi kuşbaşı
  • 2 tane sivri biber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 çorba kaşığı süt
  • 2 çorba kaşığı sirke
  • Tuz, karabiber, pul biber
  • 3 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 8 dilim kaşar peyniri

Hazırlanışı

Soğanı rendeleyip biberleri doğrayalım. Büyükçe bir kaseye alalım. İçine yağ ve peynir hariç diğer malzemeleri koyup karıştıralım. Dolapta 2 saat dinlendirelim. Tavaya yağı ve BOLCA hindi kuşbaşını koyup ara sıra karıştırarak pişirelim. Küçük güveçlere paylaştırıp üstüne kaşar peyniri dilimlerini koyup sadece üstten ısıtılmış fırında peynir eriyene kadar tutalım.

Diğer Göğüs Yemek Tarifleri